Срамната коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане успя да свали

...
Срамната коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане успя да свали
Коментари Харесай

123 свалиха кабинета Петков

Срамната коалиция Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " съумя да смъкна нощес кабинета, воден от Кирил Петков. Само пет гласа не стигнаха на държавното управление да оцелее при вчерашния избор на недовение. 123-ма депутати гласоподаваха " за ", а 116 бяха " срещу ". Само един депутат не участва в пленарната зала.
Така новото болшинство на процедура остави пенсионерите и децата без помощ в рецесията. То зачерта и актуализацията на бюджета и всички ограничения за противопоставяне на рецесията.
На митинга против държавното управление пред Народното събрание и в пленарната зала се появи глобеният по закона " Магнитски " народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който излезе с групата си незабавно след гласуването.
" За мен беше чест да повеждам държавно управление, което беше свалено от господин Пеевски, господин Борисов, Слави Трифонов и госпожа Митрофонова. Този избор е единствено дребна стъпка по доста дълъг път. Те не схванаха, че по този начин не могат да завоюват българския народ. Обещаваме, че ще продължим в борбата да отвоюваме страната си. Да имаме страна без мафия, да имаме естествена и европейска България ", сподели незабавно след гласуването министър председателят Кирил Петков.
" Новото болшинство съумя да смъкна и победи едно държавно управление, което водеше България към по-добри времена. Предстои да се завърти конституционната процедура, надяваме се разсъдъкът у българските депутати да надделее и България да има работещо държавно управление в полза на българските жители ", съобщи ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Според обществения министър Георги Гьоков има заплаха пенсионерите да не получат пенсиите в повишен размер сред 7 и 20 юли. " Някои хора разчитат единствено на тях и броят стотинките от пенсия до пенсия. Не се срамя от нищо, което е направило това държавно управление. Водихме поредна и предвидима политика, устойчива във времето ", добави Гьоков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР