Срамна работа няма, но има странна работа. На света има

...
Срамна работа няма, но има странна работа. На света има
Коментари Харесай

Най-чудатите професии

Срамна работа няма, само че има странна работа. На света има хора с най-различни специалности. Повечето от тях не одобряваме за странни или чудати, само че съществуват и такива, които будят искрено неразбиране. И по-странното е не, че някой ги работи, а че въобще има сходна позиция. Ето кои специалности носят епитета чудноват пред себе си:

1. Човек, определящ пола на дребните пиленца – до в този момент надали сте се замисляли, че на този свят има потребност от човек, който да дефинира какъв е полът на пилето. Човекът би трябвало да има остро зрение и нежни ръце – въпреки всичко приказваме за нежно пиленце.

2. Талисман на тим – това си е същински доходна специалност. Трябва единствено да си с задоволително атлетично тяло и да си почитател на тима. За тази работа получаваш и заплата, а да не приказваме, че огромна част от талисманите са по-известни даже от самите играчи.

 Странни Професии

3. Задоволител във плантация – мъчно е да се откри подобаваща дума за този тип специалност. Това е човек, който оказва помощ на животните в огромните ферми да мастурбират. Целта е семенната течност да се събира.

4. Човек, който топли леглото – това е може би най-сладката специалност, която може да съществува и колкото и невероятна да ви се вижда, в действителност си е изцяло действителна. В хотел в Лондон, човек със специфичен костюм ляга на леглото и се върти там за 4 минути. По този метод гостът на хотела ще легне в идеално затоплено легло.

 Най-чудатите специалности

5. Мъж обезчестител - На остров Гуам не е позволено младите дами да се омъжват девствени. За тази цел съществува специалност, която им оказва помощ да решат „ казуса ”. Мъжете-обезчестители са много скъпо платени, само че огромна част от младите дами вземат решение, че това е методът да се разделят със своята непорочност.

6. Човек, който души мишници – това несъмнено е най-миризливата специалност, която съществува. Абсолютен факт е, че има хора, които го правят – те се наемат, с цел да помиришат под мишниците на тези, които са тествали новия артикул.

7. Японски тъпкач – това е човек, който би трябвало да оказва помощ на хората в японското метро да се наместят толкоз добре един до различен, че мястото да бъде употребявано по най-хубавия метод.

8. Човек, събиращ урината на елени – урината на това животно се употребява от някои ловци, с цел да примамват своите жертви. Оказва се, че има професионални събирачи на течността, които са установили, че през лятото работата е повече, тъй като елените пият повече вода.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР