СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ!

...
СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ!
Коментари Харесай

ЦСКА свърши преди да е почнал!

" СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! СРАМ! " - по този метод може да се опише представянето и играта на ЦСКА досега през новия сезон - и на управление, и на треньорски щаб. Изключение прави единствено публиката на армейците, за която всичко е казано и изписано, а и няма потребност да се намесва в тази гротеска. Защото тя е единственото обикновено нещо на " Армията ", което не граничи с цинизъм.

И тъй като разликата сред сини и червени постоянно е била огромна във всяко едно отношение, би трябвало да се насочва рецензия - тъй като на " Герена " не я обичат, а когато има проблем, той се замита под килимчето, започвайки да се твърди по какъв начин всичко е " цветя и рози " и той не съществува. Когато в крайния квартал на София си заравят главата в пясъка, на " Армията " такова нещо не е допускано и не би трябвало да со позволява!

Там постоянно се е подлагало на критика, постоянно се е слагала още сол в раната, с цел да може тя да заздравее и да се вкарат нещата в релси. Уви, колкото и мръсотия и рецензия да се изсипва от много време против шефовете и футболистите, нещата вървят по един добре прочут и утъпкан път, който води до на никое място, или по-скоро, който води към Ада - там, откъдето беше измъкнат клуба преди години.

Преди време всички се подиграваха на Левски, когато излизаха против ЦСКА, че сините са свършили преди да почнат, а клубът от Сухата река редеше загуба след загуба против алените. Години по-късно палачинката се обърна, а славният армейски отбор, рекордьор по трофеи на България, стана главен съперник на " Евроидиотите " - както на клубната сцена на Стария континент, по този начин и на родната, където второто място към този момент стартира да се приема за нещо обикновено и даденост. Да, но не!

ЦСКА е от друга квас, ЦСКА е откърмен с купите и триумфите още от раждането си и не може някаква тайфа, пристигнала от село, да се гаври в милиони българи. И то по най-бруталния метод - по този начин, както и Жоро Касапина не се е гаврил с Дебора! И всичко това " от свои "!

Неадекватни ходове, идиотски намеси в работата на останалите (не единствено на треньорския щаб), номера от селски вечеринки в съблекалнята, подмолни дейности с футболистите по отношение на наставниците, кретенски смени на треньорите... И огромна част от случките се развиват в дребните часове на новия ден, нормално към среднощ. И още веднъж след драма, несъмнено.

" Намазването на ските " на Саша Илич, който не пожела да си отвори устата за много проблеми, приказва задоволително - рокада в навечерието на новото състезание и подмяната на " сръбското менте " (според някои) с друго такова - Ел Маестро, който час по-скоро би трябвало да заличи тази част от промененото си име!

Г-н Йевчит идва още веднъж на " Армията ", показва част от познанията си по български, а по-късно - още веднъж по нашенски, излиза със същата скица в Румъния - архаична и нефункционална. Загуба от Сепси с 0:4 и овакантяване на европейската сцена с общ резултат 0:6 против северните ни съседи-анонимници.

В шампионата се трепери против Крумовград и Славия на " Българска войска ", чиято реорганизация скоро няма да види бял ден. И идва фиаското в Разград, което прекърши фантазиите на почитателите на армейците за купа, убягваща на на клуба към този момент повече от декада. А по този начин не се работи, по този начин не се основават нови почитатели, тъй като децата се вълнуват от едно - триумфи, трофеи, купи... Нещо, което го няма от дълго време в ЦСКА. Е, с изключение на някоя епизодична Купа на България, хвърляща прахуляк в очите на наивниците.

Крайно време е нещата да се споделят с същинските им думи, а обстоятелствата са такива - ЦСКА се ръководи непрофесионално, селско-тарикатски, не се зачитат мненията на експерти и хора, мислещи положителното на клуба, а се работи на парче, прочувствено и без никаква мисъл в вероятност.

Проблемите стават по-големи на " Армията ", а напрежението ще ескалира още повече, което надали учудва някой. Просто в този момент различен е купил пуканките и се е настанил комфортно пред тв приемника, с цел да изгледа следващия епизод на сериала " Срам и срам! ", прожектиран от 2016 година в Борисовата градина.

Няма потребност да се прави дисекция на представянето на футболистите на ЦСКА, което граничи към днешна дата с трагикомично, а и напълно различен е въпросът за селекцията, на която всички толкоз доста се радваха, давайки вяра преди новия сезон. Който, уви, свърши преди да е почнал - ЦСКА остана без титла и евроучастие още в морския сезон, който до преди година-две доставяше толкова много наслада на алените почитатели, само че... най-вече в сини краски.

Е, в този момент действителностите са други, остана несъмнено оня " прахуляк в очите " - Купата на България, който не грее и не топли в студените зимни месеци, които се задават в Борисовата градина, и които започнаха през август.

Крайно време е за ограничения, но в действителност крайни! А, на който не му отърва - знае пътя към Покрития мост!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР