Срам ме е от порноклипчето. Не знам защо съм го

...
Срам ме е от порноклипчето. Не знам защо съм го
Коментари Харесай

Криско: Срам ме е от порноклипчето с мое участие!

" Срам ме е от порноклипчето. Не знам за какво съм го снимал даже. От нелепост, бях млад ", призна артистът Криско пред почитателите си. Нашумелият през днешния ден реализатор стана настоящ преди 8 години точно откакто в интернет изтекоха еротични фрагменти с негово присъединяване.

Певецът даже бе упрекнат в целенасочена пиар акция, с цел да стане прочут. Години по-късно Криско е на върха на славата и се отхвърля от предишните си осъществявания. Дуетният сътрудник на Тита е безапелационен, че в случай че може да върне времето, не би се снимал с интимните си партньорки. Криско извадил поука и към този момент не съхранява сходни клипчета с актуалната си другарка Цвети.

" Не знам по какъв начин това клипче е попаднало в интернет, най-вероятно при някои от купоните в нас някой го е видял и си го е трансферирал, изяснява появяването на фрагментите артистът.

През 2017 година се появи още едно клипче, което се приписва на артиста от Габрово. Само за няколко часа то бе гледано от 60 000 индивида, които желаеха да се уверят дали това е Кристиян. Той отхвърли да е основен воин, само че подозренията останаха. Заради пристрастеността към еротичните видеа като по-млад някогашните другари на Криско към момента се тормозят да не изскочи още някое видео. Последната му възлюбена, плеймейтката Ася Капчикова, не е от свенливите и нямала нищо срещу клипчетата, само че същото не важи за певицата Елица Димитрова. Ексдуетната половинка на Стунджи, общо взето, завърши с кариерата си след разкритията за любовната спекулация с артиста, оповестява " България Днес ".

Той я издаде в книгата си и стана ясно, че Елица е слагала рога на Стунджи точно с Криско. Оттогава певицата трепери да не изскочи и още нещо от предишното й.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР