Срам ме е да гледам патрулните автомобили, с които пътните

...
Срам ме е да гледам патрулните автомобили, с които пътните
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Срам ме е да гледам патрулните автомобили на пътните полицаи

Срам ме е да виждам патрулните коли , с които пътните служители на реда извършват служебните си отговорности. ” Това призна служебният вътрешен министър Иван Демерджиев на церемонията по награждаване на пътен служител на реда на годината.

Той обеща да направи всичко допустимо те да бъдат механически обезпечени.

Относно гибелта на граничния служител на реда на границата с Турция Иван Демерджиев означи, че не е реализирана съгласуемост сред информационните системи на армията и Министерство на вътрешните работи . “Правим нужното да снабдим силите на военните с наши радиостанции, с цел да имаме връзка с тях, както и ние имаме такава в нашата система ”, изясни още той и продължи: " Не единствено имаме информация от турските управляващи, в одим сега редом следствие, ревизираме всички версии и когато имаме една изчистена версия и можем да кажем 100% по какъв начин се е случил случаят ще оповестя информацията ", ангажира се още Демерджиев.

Той отхвърли информацията, че военният чиновник, който е бил наряд със починалия край Елхово граничен служител на реда, е стрелял по подкреплението , което пристигнало след убийството на Петър Бъчваров.

Демерджиев посочи, че в този момент има понижаване на мигрантския напън , тъй като в случай че преди опитите за секване на границата са били 1 600 на денонощие, в този момент са 600. “Апелирам към Народно събрание, тъй като ниските санкции в България за незаконен трафик кара хора от цяла Европа да идват тук, да транспортират мигранти и ние да се борим с тях и да вършим всичко допустимо, с цел да спасим живота на всички в страната, по тази причина моля Народно събрание за законодателни промени по отношение на незаконния трафик ”, акцентира още вътрешният министър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР