Срам ме е, че Румен Радев ни е президент. Той

...
Срам ме е, че Румен Радев ни е президент. Той
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Какво друго може да очакваме от Радев, след като призна Крим за руски?

" Срам ме е, че Румен Радев ни е президент. Той е лидер на съветските ползи. " Това съобщи пред " България Днес " музикантът Васко Кръпката. Рокаджията не е сюрпризиран от дейностите на президента.

През предходната седмица президентът на България влезе в изострен спор с държавното управление. Причината - да даваме ли оръжие на Украйна, или не. Стигна се до словесни нападки по оста президентство-Министерски съвет. Оттогава не минава ден, без президентът да подлага на критика държавното управление, като последната му офанзива беше, че ръководещите нямат и визия за това какви са отбранителните благоприятни условия на България.

" Румен Радев е пореден. Какво можем да чакаме от него, откакто признава Крим за съветски? ", чуди се Кръпката. И прибавя, че отношението му към президента постоянно ще бъде отрицателно.

" Още от избирането му бях сигурен, че той не е верният човек за България. Но... народна власт е. Хората го избират. Аз се пробвам да отсрамя страната с дейности ", изясни рок музикантът.

Кръпката и щерка му постоянно се включват в помагането на нуждаещи се в Украйна.

" Товарим бусове и оказваме помощ. Това е. Трябва да оказваме помощ на Украйна по всевъзможен метод ", сподели още фронтменът на " Подуене блус бенд ".

Кръпката вижда светлина в тунела. Според него държавното управление е почнало да работи с по-твърда ръка. И да търси верните за страната ни ползи.

" Приятно съм сюрпризиран от думите на финансовия министър Асен Василев през предходната седмица. Дано е за положително. Харесвам ми в последните дни по какъв начин се оправят със обстановката ", добави Кръпката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР