Срам! Бой в СДС, посиниха се с юмруци СНИМКИ Обединение

...
Срам! Бой в СДС, посиниха се с юмруци СНИМКИ Обединение
Коментари Харесай

Радан Кънев: СДС ще стане трансджендър фашистка партия

Срам! Бой в Съюз на демократичните сили, посиниха се с юмруци СНИМКИ

Обединение " Демократична България " е позиционирано на " западния бряг " на политиката, до момента в който остарялата Съюз на демократичните сили - майката на всички десни партии, желае да премине на брега на властническото и да направи трансджендър промяна към фашистка партия.

Така зам.-председателят на ДСБ, част от новото обединяване - Радан Кънев, разяснява в утринния блок на бТВ процесите в демократичното пространство.

Днес Съюз на демократичните сили има Национален съвет, на който се чака партията да очертае бъдещата си посока на фона на признанията от страна на водача Божидар Лукарски, че се приказва за взаимни дейности с групировката на вицепремиера Валери Симеонов " Национален фронт за избавление на България ".

" Има доста хора в България, които са прозападни, проевропейски, продемократични. Това е здрава основа, само че не задоволителна. Ние сме на западния бряг на българската политика. А там нещата са доста ясни - там работят ясни правила, правила, културата на компромиса и взимането на общи решения.

 Днес Съюз на демократичните сили има извънредно значимо решение да взима - в каква посока ще тръгне партията. Вижте, всички сме седесари. През 90-те години искахме елементарни неща - независимост, правда и народна власт. Днес Съюз на демократичните сили желае да премине на брега на властническото и да направи една трансджендър промяна - да направи от Съюз на демократичните сили фашистка партия ", разяснява Кънев.

На въпрос дали този път следващото дясно обединяване ще проработи, Кънев уточни: " Нищо не става елементарно, нито в живота, нито в политиката. И нищо не става от първия опит. А ние имаме опит зад тила си ".

" Смятам, че има съображение за вяра, тъй като този план хваща две доста значими трендове - външна и вътрешна. - По-силна и единна Европа или разпокъсана. Ние споделяме първото. И още: не може 13 години ГЕРБ и Борисов да преобладават в политиката и едно дясно обединяване да няма отношение към ГЕРБ и Борисов ", добави някогашният водач на ДСБ.

На забележките от основателя на ДСБ Иван Костов, че партиите, съставляващи новото дясно обединяване Демократична България (ДСБ, " Да, България " и " Зелените " ) имат разлики в позициите и политиките си, Кънев уточни, че в това време имат и доста прилики. И даде образец с проблема с Национален парк " Пирин " и концесията на " Юлен " АД за ски зоната в Банско.

" Борбата за власт е сложна - изисква взаимни отстъпки, изисква да ядеш плесници ", уточни още Кънев.

" Това са водачите. Аз мога да показвам позиция. Тези, които не са при нас би трябвало да намерим метод да ги приобщим ", уточни той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР