Сръчният митничар на ГКПП-Видин Ангел Георгиев – Рижия, който направихме

...
Сръчният митничар на ГКПП-Видин Ангел Георгиев – Рижия, който направихме
Коментари Харесай

Митничарят с кола за 300 000 от Видин обзавел офис на местен депутат от ГЕРБ, купил му гигантски телевизор за 10 бона и мебели за 50 000 лв.

Сръчният митничар на ГКПП-Видин Ангел Георгиев – Рижия, който направихме национално прочут с „ Ауди “-то му за 300 000 лв., върти далавери на браздата под чадъра на хунтата ГЕРБ, написа уеб сайтът Narod.bg. Медията твърди, че рекетът над ТИР-овете по границата минава пред депутата от ГЕРБ Владимир Тошев, който е някогашен ръководител на Общинския съвет във Видин в интервала 2007-2009 година.
Narod.bg насочва сигнал до основния прокурор Иван Гешев с данни за обвързаността сред митничаря-милионер и народния представител от ръководещата партия. Дали прокуратурата ще ревизира следните данни, предоставени ни от общински консултант в крайдунавския град:
- Ангел Рижия е платил над 50 000 лв. от джоба си за първокласен ремонт и обзавеждане с маркови мебели на партийния офис на Владимир Тошев във Видин.
- Митничарят със сензационно високи приходи (какъв е произходът им), е добавил към подаръка и великански LCD тв приемник за 10 000 лева
- Каква е повода за щедростта на митничаря Ангел Георгиев – Рижия към депутата от ГЕРБ Владимир Тошев?
- Дали инцидентно подаръкът не е форма на компенсация за това, че години наред далаверите на ГКПП-Видин остават отвън полезрението на държавното обвиняване?
Време е обвинител №1 да се намеси и да проверява действителната корупция по високите етажи на властта, а не кражбата на арпаджик в старозагорско село.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР