Сръбското крило Ален Стеванович трябва да замине днес за Германия,

...
Сръбското крило Ален Стеванович трябва да замине днес за Германия,
Коментари Харесай

Прегледи в Германия решават бъдещето на Стеванович в Левски

Сръбското крило Ален Стеванович би трябвало да замине през днешния ден за Германия, където да бъдат извършени финалните медицински проби, научи БЛИЦ СПОРТ.

Доскорошният футболист на Партизан е от петък в София. Той пристигна да премине медицински прегледи и да подпише с Левски. 26-годишният Стеванович обаче е с хронична травма, а също така неотдавна е претърпял интервенция. Сърбинът мина няколко прегледа в София, само че от Левски са решили да създадат финални проучвания в елитна клиника в Мюнхен.

Спортният шеф Даниел Боримиров поддържа отлични връзки с част от модерните болнични заведения в Германия и незабавно е съумял да уреди цялостни прегледи за Стеванович.

В Левски целят да схванат до каква степен е възобновен сърбинът, както и на какви натоварвания може да издържи. След резултатите „ сините “ ще преценяват дали има смисъл да подписват със Стеванович или хроничната травма няма да разреши той да бъде употребен пълноценно.

Иначе всички в Левски са уверени, че крилото има всички нужни качества да се трансформира в главен състезател на клуба. Именно по тази причина държат да са изцяло наясно със положението му.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР