Сръбският защитник Драгиша Гудел едва не загина на терена в

...
Сръбският защитник Драгиша Гудел едва не загина на терена в
Коментари Харесай

Сбърски футболист едва не почина на терена

Сръбският бранител Драгиша Гудел едвам не почина на терена в мача сред неговия Кордоба и Расинг де Ферол от трета дивизия на Испания. Футболистът колабира в 11-ата минута на мача и се наложи на игрището да влезе кола за спешна помощ и лекарите безусловно да спасят живота му с дефибрилация. Докато следиха какво се случва, някои от играчите на двата тима пък не удържаха сълзите си.

За благополучие, намесата на лекарите бе сполучлива и Гудел даже съумя да се съвземе, до момента в който го качваха на носилка в колата за спешна помощ. Той изглеждаше очевидно комплициран от протичащото се, като даже изиска да се завърне в игра, което, естествено, нямаше по какъв начин да се случи. В последна сметка съдията на мача взе решение да приключи срещата, като и двата тима се съгласиха с това.

По-късно изпълнителният шеф на Кордоба Хавиер Гонсалес Калво изясни какво е положението на футболиста: " Състоянието му е устойчиво. Той е получил сърдечен арест и разумно бе признат в болница, където ще остане под лекарско наблюдаване ".

Драгиша Гудел е брат на сръбския национал Неманя Гудел, който също играе в Испания с екипа на Севиля.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР