Сръбският Военен съюз е получил жалби от редица войници, които

...
Сръбският Военен съюз е получил жалби от редица войници, които
Коментари Харесай

В Сърбия: Войници са притискани да се ваксинират

Сръбският Военен съюз е получил тъжби от редица бойци, които настояват, че командирите на техните елементи ги притискат да се имунизират против и че тези, които не желаят, са застрашени от дисциплинарни дейности. Това се споделя в изказване на Военния съюз, представено от Евроактив.
Според изказването, някои командири употребяват властта си, с цел да принудят бойците да одобряват имунизацията, като се базират на Процедурния устав на сръбските въоръжени сили.
 Гърция удължава възбраната за влизане на жители на трети страни до 8 февруари Гърция удължава възбраната за влизане на жители на трети страни до 8 февруари
Ново, разширено решение на гръцкото държавно управление за възбрана на жителите на трети страни да влизат в Гърция, както и ограничавания по су...
„ В йерархията на правните актове сръбската Конституция е на върха. И никой подзаконов нормативен акт, като да вземем за пример Процедурния устав, не може да отхвърли или да понижи правата, обезпечени от Конституцията “, съобщи синдикатът.
Всеки боец би трябвало да има свободата да реши дали да се имунизира против вируса или не и всеки има право да узнае състава на имунизацията и евентуалните странични резултати, които може да аргументи.
„ Не бива да подценяваме обстоятелството, че имунизацията е едно от най-големите цивилизационни и медицински достижения в отбраната на заболяванията, само че в това време решението за имунизация зависи извънредно от всеки човек и никой не би трябвало да бъде глобен за неговото или нейното решение “, заключи синдикатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР