Сръбският вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица

...
Сръбският вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица
Коментари Харесай

Сръбският вицепремиер изпя „Осман ага“ на Ердоган

Сръбският вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица Дачич изпя ария на турски език по време на тържествената вечеря в чест на турския президент Реджеп Ердоган в Белград.

Турският държавен глава е на посещаване в западната ни съседка с огромна делегация, в която има и доста предприемачи. Двамата водачи организираха среща на високо равнище, след която сръбският президент Александър Вучич съобщи, че Турция е другар на страната му.

Видеоклип с осъществяването на Дачич се появи в турските и сръбски медии. Дачич, с микрофон в ръце, пее песента „ Осман ага “ край масата, на която седят Ердоган и брачната половинка му Емине, дружно със сръбския президент Александър Вучич и брачната половинка му Тамара.

Двамата държавни ръководители, както и другите присъстващи на вечерята, поздравиха първия посланик на Белград с бурни овации.

Мерките за сигурност в сръбската столица са драконовски. Ердоган и Вучич разискаха двустранните връзки сред двете страни, както и усилване на бизнес връзките по оста Белград – Анкара.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР