Сръбският център на Денвър Никола Йокич все още не знае

...
Сръбският център на Денвър Никола Йокич все още не знае
Коментари Харесай

Йокич не е взел решение за Мондиал 2019

Сръбският център на Денвър Никола Йокич към момента не знае дали ще играе за родината си на идното в края на лятото международно състезание в Китай. Сезонът на Нъгетс завърши с отпадане на полуфиналите в Западната конференция след инфарктен седми мач с Портланд, а Йокич бе измежду главните настоящи лица в цялата плейофна серия. Досега в кариерата си той е играл единствено на едно огромно състезание с националния екип - олимпийския баскетболен шампионат в Рио през 2016 година.

“Много неща ще дефинират решението ми. Как се усещам самият аз, какво мислят за това от моя тим, какво е мнението на фамилията ми и на сътрудника ми, какво е най-хубаво за мен. Просто би трябвало да забележим по какъв начин ще се усещам като цяло”, разяснява 24-годишният сърбин, представен от CBS Denver.

По-рано през сезона маестрото не пожела да се ангажира с съответен отговор за вероятно присъединяване в Китай, а в този момент това не се е трансформирало. Тогава Йокич акцентира, че не желае да основава непотребни упования. Преди три години в Рио Йокич стигна до сребърен орден, като Сърбия отстъпи на Съединени американски щати във финалния дуел, а за продължителността на целия шампионат междинните му индикатори бяха 9.1 точки, 6.4 битки и 2.6 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР