Сръбският център и национал Петър Кръсманович потвърди, че ще продължи

...
Сръбският център и национал Петър Кръсманович потвърди, че ще продължи
Коментари Харесай

Сръбски национал потвърди за трансфер в Кузбас

Сръбският център и национал Петър Кръсманович удостовери, че ще продължи кариерата си в съветския Кузбас (Кемерово). Сред разновидностите на съветският клуб бяха и някогашният към този момент капитан на България Виктор Йосифов, американският национал Максуъл Холт и иранеца Саед Мусави, само че в последна сметка са се спряли на 30-годишният сърбин.
 Виктор Йосифов е трансферна цел на първенеца на Русия за 2019 година
" Подписах контракта в сряда. Радвам се, че идващия сезон ще играя в тима на Кузбас. Не беше елементарно да си намеря добър клуб след Пиаченца. Не тъй като имах неприятен сезон, а поради тази обстановка с ковид. За благополучие съм играл в Русия и знам езика, което беше огромно преимущество пред съперниците, които желаеха да играят в Кузбас ", съобщи Кръсманович в изявление за сръбския SportKlub.rs .

През миналия сезон Кръсманович игра за италианския Газ Сейлс (Пиаченца), а преди този момент изкара 3 години в съветския Газпром-Югра (Сургут) и по една в аржентинския UPCN (Сан Хуан) и черногорския Будва.
 От Кузбас потвърдиха прехвърлянето на Иван Зайцев
" Единствените прилики сред тимовете на Кузбас и Газпром-Югра е, че са от Сибир. Ако приказваме за силата и упоритостите на клубовете, тогава Кузбас има преимущество. Ще играем в Шампионската лига, а аз ще дебютирам в шампионата. Има предизвикателство и цел за продобиване на титли в Русия. Мисля, че с новия треньор Алексей Вербов, Иван Зайцев и другите съветски играчи, това е действително. Кобзар, Щербаков, Сивожелез, Карпухов, Маркин - всички са амбициозни играчи ", показа още центърът.
 Алексей Вербов с готовност да се завърне в Зенит в бъдеще (видео)
" Трябваше да засилим офанзивата, изключително в центъра. Нашият разпределител Игор Кобзар доста обича да играе с централни нападатели. Говорихме доста по тази тематика. Прекарахме дълго време да проучваме кой може да ни подхожда съгласно доста критерии и Петър Кръсманович се вписва доста добре в нашата идея ", разяснява пък новият треньор на Кузбас Алексей Вербов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР