Сръбският треньор Ненад Лалатович призна за интерес от страна на

...
Сръбският треньор Ненад Лалатович призна за интерес от страна на
Коментари Харесай

Сръбски треньор призна за интерес от страна на ЦСКА-София

Сръбският треньор Ненад Лалатович призна за интерес от страна на ЦСКА-София към него. Той обаче отхвърли да е водил персонално диалози и да е бил през вчерашния ден в София, каквато информация се появи. Лалатович добави, че за него би било чест да води отбор като ЦСКА-София. Според сътрудници от сръбските медии обаче през вчерашния ден по обед Лалатович е дошъл в София.

" Не съм приказвал с никого от ЦСКА. За това разбрах от медиите. Един мой другар ми сподели за интереса. С мен персонално още никой нищо не е приказвал. Не съм идвал в България. В момента съм в Белград, отпочивам си от сезона.

 Левски - ЦСКА-София част IV @@@

Току-що приключи шампионата и в този момент съм се отдал малко на фамилията си. Мой другар, който работи с мен и ми движи нещата, е приказвал с ЦСКА. Него са го търсили. Но отново споделям, мен никой не ме е търсил.

Да, има интерес от ЦСКА. Но не желая да приказвам нелепости, откакто с мен не е разговарял никой. Така че не мога да споделя нищо повече, откакто не е несъмнено на 100 %.

Тепърва чакам да ме търсят. ЦСКА е популярен клуб. Като Цървена звезда и Партизан у нас. Така че всеки би желал да е треньор на подобен огромен клуб.

Но е още доста рано да приказваме за това. Голяма чест е да водиш тимове като Цървена звезда, Партизан и ЦСКА ", показа досегашният треньор на Чукарички пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР