Сръбският тенисист Янко Типсаревич защити своя сънародник Новак Джокович заради

...
Сръбският тенисист Янко Типсаревич защити своя сънародник Новак Джокович заради
Коментари Харесай

Нова подла сръбска атака срещу Григор Димитров!

Сръбският тенисист Янко Типсаревич отбрани своя съотечественик Новак Джокович поради случаите с ковид след провеждането на неговия шампионат ''Аdria Tour”.

Бившият номер 8 в света провежда успореден показателен шампионат с този на Ноле в Белград, който назова Източноевропейско състезание. В него се включиха българите Димитър Кузманов и Александър Лазаров, а след втората седмица позитивни проби за Covid-19 дадоха други участници - Матей Шабанов (Хърв) и Томислав Бъркич (БиХ). Кузманов игра и победи Бъркич, само че пробата на национала ни е негативен.

„ Всички, които атакуват Новак, са лицемери – избухна Типсаревич пред „ Спортклуб”, представен от Гол.бг. ''Вижте препълнените плажове в Англия, футболистите на Ливърпул, които честват и се прегръщат. Някой се е заразил в Бунделигата, седи си у дома и всички са спокойни. А за нас сякаш са основани други правила. Разболя се Димитров, а наскърбяват Новак. Да забележим, когато на US Open, стартират случаи с ковид, дали отново ще обиждате Джокович? Там ще има 700 играчи. Всички ли ще ги тествате? Или отново Новак ще ви е отговорен?”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР