Сръбският тенисист Виктор Троицки и бременната му съпруга Александра са

...
Сръбският тенисист Виктор Троицки и бременната му съпруга Александра са
Коментари Харесай

Виктор Троицки и бременната му съпруга също са заразени с COVID-19

Сръбският тенисист Виктор Троицки и бременната му брачна половинка Александра са дали позитивни проби за COVID-19. Това разгласи той пред медии в родината си.

Троицки отхвърли присъединяване на шампионата " Шампионата на Източна Европа ", който се организира в Белград, поради травма. Преди седмица обаче взе присъединяване в първата мини конкуренция в сръбската столица от " Адриа Тур " - събитието, проведено от Новак Джокович.

" Аз и брачната половинка ми сме с позитивни проби. Тя се тества в петък, а аз и щерка ни - в неделя, откакто нейната проба излезе позитивна. Тестът на щерка ни е негативен ", обясни Троицки пред сръбското издание " Телеграф ".

Съпругата на тенисиста е в напреднала бременност, като се чака да роди през юли.
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jun 14, 2020 at 10:15am PDT

Троицки е третият участник в " Адриа Тур ", който дава позитивна проба за COVID-19. Григор Димитров и Борна Чорич също са инфектирани. Очаква се през днешния ден (23 юни) да излезе резултата от теста на Новак Джокович. Световният номер 1 се прибра в родината си, като отхвърли да даде проба в хърватския град Задар.
Мениджърът на Григор: Допуснахме неточност. Не бяхме дисциплинирани "Вирусът ще наруши спортния темп на Григор ", съобщи Георги Стоименов.
Заразени още са треньорът на Григор Димитров - Кристиан Гро, физиотерапевтът му Алгис Христов и фитнес треньорът на Джокович - Марко Паничи. След шампионата в Белград българският тенисист се прибра в родния си град Хасково, където организира открита подготовка, приказва пред медиите, срещна се с кмета на града и се снима с деца. До момента няма открити позитивни проби поради късия му престой там. Мениджърът му Георги Стоименов разкри, че той и родителите му дали отрицателен резултат.

Снимка: Reuters

В случая с Троицки притеснително е, че преди дни фамилията му отпразнува третия рожден ден на щерка му Ирина, като събра на празненство много другари. Тържеството се състоя в Белград.
View this post on Instagram
Kuma Irina’s birthday

A post shared by Kristina K (@kris____tinaaaa) on Jun 16, 2020 at 11:02am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР