Сръбският специалист Ненад Лалатович е спряган като вариант за нов

...
Сръбският специалист Ненад Лалатович е спряган като вариант за нов
Коментари Харесай

Лалатович: ЦСКА знае условията ми - да ми предлагат и да се разбираме

Сръбският експерт Ненад Лалатович е спряган като вид за нов треньор на ЦСКА-София. Той призна, че към него има интерес от страна на “червените” и той чака съответно предложение, защото желанието му е да работи в чужбина.

“От Раднички Ниш ми звънят всеки ден и ми оферират доста неща, само че аз не желая да работя повече в Сърбия. Желанието ми е към този момент да опитам на открито. Знам, че ЦСКА е влезнал в контакт с моя управител, който е показал изискванията ми. Оттук насетне, в случай че ме желаят - да ми оферират и да се разбираме”, съобщи Лалатович.

“Мога да повеждам ЦСКА. Това е огромен клуб и въобще не ме тормози, че ще би трябвало да се боря за купата. Аз съм работил в Цървена звезда и знам какво е. Бил съм отпред и на младежкия народен тим на Сърбия. Високите упования не са проблем за мен”, добави експертът.

“До две седмици ще е ясно къде ще продължа кариерата си, само че отново наблягам, че към този момент желая да работя отвън родината си. Достатъчно време прекарах тук, пристигна време за идната стъпка”, сподели още Лалатович.

За последно той бе отпред на Чукарички, само че се раздели с клуба преди десетина дни. като го остави на 5-о място в класирането. Скоро по-късно стана ясно, че Лалатович е измежду вариантите за нов треньор на ЦСКА-София. Той е прочут като доста прочувствен експерт и е считан за един от най-перспективните в родината си. Като футболист Лалатович мина през Цървена звезда, Шахтьор (Донецк) и Волфсбург.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР