Сръбският разузнавач Горан Живалиевич заяви пред сръбската телевизия Хепи“, че

...
Сръбският разузнавач Горан Живалиевич заяви пред сръбската телевизия Хепи“, че
Коментари Харесай

Сръбски разузнавач обвини хърватски военен в опит за убийство на премиера на Македония

Сръбският шпионин Горан Живалиевич съобщи пред сръбската телевизия „ Хепи “, че не е взел участие в размириците в македонския парламент от 27 април тази година, предава македонският ефирен канал „ 24 “, представен от " Фокус " Той сподели, че е следял събитията от вкъщи си и не е знаел защо става въпрос. Когато схванал какво става се запътил към македонския парламент, с цел да види дали в мероприятието вземат участие сръбски екстремисти. Демонстрациите не са били проведени от цивилен сдружения, а от „ патриотични организации под контрола на ВМРО-ДПМНЕ “, съобщи Живалиевич.

Сръбският шпионин освен отхвърли обвиняванията, че е взел участие в размириците, само че добави, че имало фотоси, които демонстрират човек с емблемата на въоръжените сили на Хърватия.

„ На тези фотоси, на които хората влизат с маски и бият Заев има и човек с емблемата на въоръжените сили на Хърватия – Игор Юг. Ако деликатно гледате фотографията, се вижда, че от самото начало той държи ръката си зад тила. Според някои информации, той е индивидът, който е трябвало да убие Зоран Заев “, съобщи Живалиевич.

Припомняме, че на 27 април крайни македонски националисти и симпатизанти на ВМРО-ДПМНЕ щурмуваха македонския парламент. Между Сърбия и Македония се развихри дипломатически скандал, защото се оказа, че сръбският шпионин Горан Живалиевич, е взел участие в мероприятието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР