Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Вучич и Путин ще разговарят за газовия договор на Сърбия


Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. заяви, че ще беседва в неделя преди обед с съветския държавен глава Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи Танюг.

Вучич изрази убеденост, че с Путин ще имат сериозен и правилен диалог, като ще обсъдят газовия контракт за Сърбия и съдействието сред двете страни.

Сръбският държавен глава още един път уточни, че Сърбия не трансформира политиката си и към този момент 90 дни е на една и съща позиция и не е въвела наказания против Русия, добавя Българска телеграфна агенция.

Ние сме на позицията на Сърбия, водим политика, съответстваща на националните, държавни ползи, сподели Вучич в отговор на журналистически въпрос за въвеждането на наказания против Русия.

Той означи, че в страната „ има необикновен брой " баби Ванги " на политическата сцена и всеки ден гадаят, като преди споделяха, че ще въведа наказания против Русия на 3 април - незабавно след изборите, а в този момент е краят на май “.

Вучич посочи също по този начин, че няма проблем в страната със захарта и другите хранителни артикули и жителите не би трябвало да се презапасяват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР