Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Косово ще получи

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви днес, че Косово ще получи
Коментари Харесай

Александър Вучич: Косово ще получи независимост и суверенитет на цялата територия

Сръбският президент Александър Вучич съобщи през днешния ден, че Косово ще получи самостоятелност и суверенитет в бъдеще не тъй като той ще го признае, а тъй като решението, което той предложи, не е било признато, без да посочи какво тъкмо е предложил и на кого, цитира думите му македонското електронно издание “МКД “.

Вучич съобщи пред " Пинк ТВ ", че " това, което той е предложил, не може да бъде признато без ужасяващ напън от страна на някои страни и техните разследващи служби, които са насочили цели организации в разнообразни партии, политически, медийни и други планове ".

Той също по този начин сподели, че тези, които го подлагат на критика, споделят, че не са чули никакво неговото предложение и въпреки всичко го нападат.

„ Виждате ли лицемерието като цяло. Казвате, че не сте чули какво съдържа това предложение, склонен съм, че не сте го чули и за какво го нападнахте? Затова сте раздрали главата ми метафорично и даже не сте чули защо става дума. Така че чакайте хора, за какво атакувате и унищожавате всичко, а не желаете да чуете? ”- сподели Вучич.

Той добави, че е проведен вътрешен разговор, само че част от опозицията не са създали предложение за разрешаване на косовския въпрос.

" И аз ви запитвам какво е решението, като се изключи това, че в бъдеще, не по моя воля, и не тъй като аз ще призная, Косово ще получи самостоятелност и суверенитет на цялата си територия, тогава ще попитам доста хора, които стачкуваха и приказваха доста неща за това за какво и по какъв начин е допустимо да не можете да видите действителността и сте попречили способността на Сърбия да завоюва нещо за своите хора и за страната си, ” сподели Вучич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР