Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има натиск от Запада

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви, че има натиск от Запада
Коментари Харесай

Президентът Вучич: Смешно е малка държава като България да блокира Северна Македония

Сръбският президент Александър Вучич съобщи, че има напън от Запада да се признае Косово и е смешно дребна страна като България да блокира РСМ, оповестява "Нетпрес ".

Той знае, че в случай че го направи, единствено ще го потупат по рамото, ще бъде разгласен за визионер, само че в последна сметка ще свърши като президента на РСМ Зоран Заев, който със Споразумението от Преспа промени името на страната си и не получи нищо от Европейски Съюз.

"С Косово те желаят да смъкват цяла Сърбия и това не е надалеч от истината. Те ще ви кажат, че най-модерните политици са тези, които ще одобряват независимостта на Косово и Сърбия няма да получи нищо. Или да получи хубава публикация във вестниците и да приключи като Зоран Заев с историята на Преспанското съглашение. Човекът към този момент не знае какво да прави, тъй като не желаят да стартират договаряния с него. И аз не знам за какво ", споделя Вучич за договарянията на РСМ с Европейски Съюз, написа.

Той насочи рецензии против Заев, че е работил прекалено много със смешна дребна страна като България, която блокира РСМ, "когато някой ми каже, че дребна страна блокира нещо, аз споделям да, да ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР