Сръбският президент Александър Вучич се надява до края на годината

...
Сръбският президент Александър Вучич се надява до края на годината
Коментари Харесай

Вучич се надява Путин да дойде в Белград до края на годината

Сръбският президент Александър Вучич се надява до края на годината Владимир Путин да посети Белград. Това Вучич сподели на среща с представители на Академичния отбор за песни и танци на съветската войска „ Александров “, съобщи Танюг.
Днес ансамбълът дава концерт на площада пред най-големия православен храм в Белград „ Свети Сава “. Сръбският президент се срещна с представители на ансамбъла преди осъществяването, съобщи БГНЕС.
" Очакваме вашия президент до края на годината. Отбелязваме успеха в първата международна война, за разлика от други, които постоянно честват примирието. Ние честваме успеха, тъй като сме били на вярната страна, която се е борила за независимост и в Първата, и във Втората международни войни ", споделил Вучич пред съветските посетители.
" През Втората международна война бяхме на вярната страна и победихме с ваша помощ. Ще отбележим успеха в Първата и Втората международна война и това, че успяхме да запазим до през днешния ден свободата и независимостта ", допълнил Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР