Сръбският президент Александър Вучич призна, че има усложнения около планираната

...
Сръбският президент Александър Вучич призна, че има усложнения около планираната
Коментари Харесай

Вучич се жалва: Сложно става пристигането на Лавров в Белград

Сръбският президент Александър Вучич призна, че има " затруднения " към плануваната за 7-ми юни аудиенция на съветския министър на външните работи Сергей Лавров в Белград, съобщи БГНЕС.

" Да, има затруднения. Нямам подготвеност да приказвам по този въпрос, само че признавам, че има затруднения. Въпросът е по какъв начин ще дойде, само че ще забележим ", сподели още Вучич пред локалната телевизия " Пинк ". На въпроса " дали ще бъде неприятна вест, в случай че се стигне до отсрочване на визитата на немския канцлер Олаф Шолц в Сърбия, която планувана за 10-ти юни ", Вучич отговори: Това ще бъде покруса. Само си представете обстановката, в която немският канцлер би трябвало да посети една страна, само че заяви, че той не може да я посети или пък няма да отиде. Разбира се, че това е неприятна вест ", акцентира сръбският президент. На уточняващия въпрос " дали това нещо може да се случи " Вучич изрази вярата " до това да не се стига ".

" Винаги съществува тази опция, само че аз се надявам това да не се случи. Но, ще забележим. Първо ще забележим, дали Лавров ще пристигна и по-късно ще забележим какво ще стане. Има реакции и от други страни ", сподели още Александър Вучич. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР