Сръбският президент Александър Вучич не присъства на митингите по случай

...
Сръбският президент Александър Вучич не присъства на митингите по случай
Коментари Харесай

Слухове в Сърбия - сериозно болен ли е Вучич?

Сръбският президент Александър Вучич не участва на митингите по случай 20-та годишнина от бомбардировките на НАТО, твърди вестник " Блиц “. Вестникът оповестява, че Вучич е отменил всичките си планувани задължения за през днешния ден и на следващия ден заради болест, написа БГНЕС.

``
реклама

Кабинетът на Вучич не разяснява тези изказвания, като заяви, че сръбският министър председател Ана Бърнабич ще участва на събитията.

Сръбските медии оповестяват, че до момента, колкото и да е бил болен, Вучич постоянно е изпълнявал уговорките си, преценявайки, че този път евентуално " работата е сериозна ".

Някои медии настояват, че Вучич е изглеждал " много отпаднал " на протест, извършен от неговите поддръжници в Белград в петък, акцентирайки, че той " едвам е произнесъл речта си и гласът му се е губил понякога “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР