Сръбският премиер Ана Бърнабич заяви, че премиерът на Косово Рамуш

...
Сръбският премиер Ана Бърнабич заяви, че премиерът на Косово Рамуш
Коментари Харесай

Бърнабич: Харадинай каза, че забраната за сръбски официални лица е фалшива новина

Сръбският министър председател Ана Бърнабич съобщи, че министър председателят на Косово Рамуш Харадинай й е споделил, че информацията за възбрана за сръбски публични лица да посещават Косово е подправена вест, заяви Танюг.

Приятно ми е, че от Рамуш Харадинай чух, че възбраната за визити на сръбски публични лица в Косово е подправена вест, съобщи сръбският министър председател, само че посочи, че се чуди за какво " съветници на по този начин наречения министър на външните работи популяризират подправени вести ". Новината в четвъртък бе обявена от Йетлир Зиберай, консултант на външния министър на Косово Беджет Пацоли, напомня Българска телеграфна агенция.

Бърнабич съобщи пред публицисти в Познан, където сега се организира среща на върха Европейски Съюз - Западни Балкани, че думите на Харадинай до известна степен понижават напрежението в района. Бърнабич съобщи, че Харадинай й е споделил това на работна закуска с министър председателите от Западните Балкани. Тя оцени, че диалогът по време на закуската е бил забавен и отворен. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР