Сръбският пойнт гард Милош Теодосич не иска да избързва с

...
Сръбският пойнт гард Милош Теодосич не иска да избързва с
Коментари Харесай

Теодосич не бърза с бъдещето си

Сръбският пойнт гард Милош Теодосич не желае да избързва с решението за бъдещето си, откакто бе освободен от Лос Анджелис Клипърс, а в този момент на дневен ред за него е националния тим на Сърбия. Бившият плеймейкър на Олимпиакос и ЦСКА (Москва) признава, че задачата му е да се завърне в Евролигата, само че не с краткотрайна договорка до края на сезона, а с контракт за по-продължителен интервал от време. Именно заради тази причина е подготвен да остане без тим до лятото и чак по-късно да подпише дълготраен договор.

Тео ще навърши 32 години през месец март, а случката му в НБА се оказа кратокрайна и след постоянен новобрански сезон през предходната година (9.5 точки и 4.6 асистенции в 60 мача), през актуалната акция записа едвам 15 дуела за Клипърс, в които индикаторите му бяха минимални - 3.2 точки и 2.1 асистенции за 10.0 игрови минути.

Майстор Милош ще се завърне в селекцията на Сърбия за идните мачове като посетител на Естония и хазаин на Израел, като се чака да има съществена роля във финалния спринт на “плавите” към Мондиал 2019 в Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР