Сръбският посланик в България Желко Йович каза тази сутрин, че

...
Сръбският посланик в България Желко Йович каза тази сутрин, че
Коментари Харесай

Сръбският посланик у нас: На пострадалите в катастрофата се оказва адекватна помощ

Сръбският дипломат в България Желко Йович сподели тази заран, че сега се прави всичко, с цел да се окаже оптимално съответна здравна помощ на потърпевшите при злополуката на рейс с деца от Сърбия нощес на автомагистрала Тракия, съобщи Танюг.

Йович уточни пред белградската осведомителна организация, че сръбският министър на опазването на здравето Златибор Лончар дружно с представители на посолството са посетили всички ранени сутринта и че работят за връщането на хората, които не са потърпевши, по домовете им допустимо най-скоро.

„ На място се прави всичко, с цел да се окаже оптимално качествена помощ на ранените, а хората, които не са потърпевши, да се върнат по домовете си допустимо най-скоро, което ще стане след привършване на процедурите и предоставяне на информация на способени български институции “, сподели Йович.

Той добави, че към момента не е ясна повода за случая и че способените органи в България работят по изясняване на всички условия. Посланикът добави, че най-важното е децата да са добре и всичко да мине без съществени последствия.

Източник: Българска телеграфна агенция

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР