Сръбският полузащитник Неманя Матич е на мнение, че португалския треньор

...
Сръбският полузащитник Неманя Матич е на мнение, че португалския треньор
Коментари Харесай

Матич: Аморим ще бъде отличен заместник на Юрген Клоп

Сръбският полузащитник Неманя Матич е на мнение, че португалския треньор Рубен Аморим е съвършен за мениджърския пост в Ливърпул.

В изявление за португалския вестник O Jogo, Матич засегна и тематиката за сегашния ментор на Спортинг Лисабон Аморим, с който бе съотборник в Бенфика. Сърбинът има вяра, че португалецът би се справил на равнище в Ливърпул.

" Рубен Аморим е страховит човек. Той беше един от хората, които ми помогнаха най-вече, когато дойдох в Бенфика, тъй като приказва британски доста добре. Надявам се, че не е не запомнил езика ", пошегува се Неманя Матич, който носи екипа на Олимпик Лион.

" Виждам го в огромен клуб. Не знам дали ще бъде Ливърпул, само че в случай че това се случи, аз съм сигурен, че той ще бъде отличен заместител на Юрген Клоп, тъй като Рубен схваща футбола и има характера да бъде страховит треньор. Той към този момент е подобен сега. Бих желал да го видя във Висшата лига, само че дано забележим какво ще се случи ", добави Матич.

Воденият от Рубен Аморим отбор на Спортинг Лисабон заема първо място във краткотрайното класиране в португалския футболен шампионат със 77 точки след 29 изиграни мача.
 Лидерите на Ливърпул са съгласни Рубен Аморим да бъде идващият им управител
Лидерите на Ливърпул са съгласни Рубен Аморим да бъде идващият им управител

Португалецът към момента отхвърля, че ще поеме мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР