Сръбският офанзивен халф Лазар Туфегджич няма да бъде на разположение

...
Сръбският офанзивен халф Лазар Туфегджич няма да бъде на разположение
Коментари Харесай

Лазар Туфегджич пропуска последните два мача на ЦСКА - София

Сръбският нападателен халф Лазар Туфегджич няма да бъде разполагаем на Саша Илич за последните два мача на ЦСКА - София до края на есенния дял. Техничарят получи разтежение в задната част на лявото бедро против Локомотив (Пловдив). Първоначално бе ясно, че Туфа, както е именуван в родината си и " алената " съблекалня ще пропусне семейството на Локомотив (София) в неделя.

Надеждите обаче бяха, че той ще се възвърне за гостуването на Черно море на 12 ноември. Преминатите спомагателни медицински прегледи са посочили, че 25-годишният сърбин ще се нуждае от най-малко 7-10 дни отмора, което го вади от сметките и за визитата на " Тича ".
 Линдсет: Казаха ми, че Левски е доста добър тим, само че не ги виждам към нас в класирането Линдсет: Казаха ми, че Левски е доста добър тим, само че не ги виждам към нас в класирането
Туфегджич бе един от едвам двамата футболисти на ЦСКА - София, взели присъединяване във всеки от 16-те турнирни мача през сезона. Другият е Тибо Вион. В тях полузащитникът записа 735 минути, 4 асистенции и два гола, които пристигнаха в последните три мача на отбора. Той означи дебютното си попадение в шампионата при успеха с 4:0 над Ботев (Враца), а по-късно донесе триумфа с 1:0 над Локомотив (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР