Сръбският национален отбор по футбол ще пристигне утре в Разград

...
Сръбският национален отбор по футбол ще пристигне утре в Разград
Коментари Харесай

Звездата на сърбите: Изобщо няма да ни бъде лесно в Разград

Сръбският народен тим по футбол ще дойде на следващия ден в Разград с полет Белград - Варна и рейс по-късно за своя трети мач от Европейските квалификации в група " G ". За българската селекция, която се намира в тежка обстановка единствено с 1 точка от три мача, тестването ще бъде доста съществено.

Сърбите ще се настанят в петзвездния хотел " Картуун " в Разград, а в часа на мача ще създадат и формалната си подготовка на стадион Лудогорец Арена. Мачът е във вторник (20-и юни) от 21.45 часа с основен арбитър Крейг Поусън от Англия. Сърбия има 6 точки в групата, Унгария е с 4, а България - последна с 1.
 Авторитетен арбитър от Англия ще свири България - Сърбия
Авторитетен арбитър от Англия ще свири България - Сърбия

Двубоят от поток G е във вторник от 21:45 на " Хювефарма Арена " в Разград

" За мен мачът в Разград е един от най-важните. Знаем какво ни чака. И една победа в този дуел ще ни приближи към задачата ни. Щастливи сме, че направихме отличен старт в квалификациите. Подготвени сме физически и футболно, а в дните до самия мач можем да се подобрим само психически ", съобщи крилото на Ювентус Филип Костич, който беше един от дребното съществени футболисти, които играха и против Йордания в петък.

" Няма да бъде леко, само че както споделих - би трябвало да победим в Разград и с нови три точки да създадем още една крачка към класирането. В края на сезона или при започване на новия, е тежко за всеки. Както за нас, по този начин и за съперниците. Но треньорът раздели минутите за всеки от нас. Преди срещата във вторник имахме една добра интродукция във Виена (контролна среща с Йордания предишния петък). Тези, които не са играли до момента, получиха късмет да се потвърдят против Йордания и да потвърдят, че мястото им е в националния ", разяснява 30-годишният състезател.

" Всичко е наред. Най-важното е, че атмосферата в тима е добра. Ние сме единни и когато сме такива, можем да създадем доста ".

Победител в Лига Европа през 2022-а година, изобретателният полузащитник признава отсъствието на Душан Влахович, който не е в групата поради контузия: " Липсва ми, тъй като излизаме и отвън терена като другари. С него имаме доста повече класа. Пожелавам му да се възвърне и да бележи доста голове, както за клуба, по този начин и за националния тим.

В мача с Йордания за първи път капитанската лента беше на ръката на Костич и той без никакво подозрение е благополучен от това: " Беше за първи път, само че чувството е необикновено. Пробуди още по-силни страсти в мене да се разпределям за герба, за фланелката и за страната Сърбия, приключи играчът с 54 мача за страната си, написа Българска телеграфна агенция.
 Бербатов: Недопустимо е представянето на националния тим!
Бербатов: Недопустимо е представянето на националния тим!

Според него българин би трябвало да застане отпред на трикольорите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР