Сръбският наставник на ЦСКА Люпко Петрович призна, че отборът е

...
Сръбският наставник на ЦСКА Люпко Петрович призна, че отборът е
Коментари Харесай

Петрович: Евандро можеше да вкара три гола и да не играем дузпи

Сръбският ментор на ЦСКА Люпко Петрович призна, че тимът е можел да завоюва още в постоянното време и да продължи, вместо да се стига до триумф след дузпи с Осиек. Същевременно опитният експерт призна, че „ червените” имат проблем при вкарването на голове, което ненапълно тормозя европейския първенец с Цървена звезда.

„ Ние по-добре изпълнихме дузпите – по тази причина спечелихме. Аз приказвах преди мача, че Осиек е страховит тим – млади, бързи, които имат футболен разум, качество, всичко. По време на самия мач си имахме възможностите и скърбя, че не вкарахме 2-3 от 100%-овите положения.

„ Имаме този проблем, че не вкарваме елементарно голове. Ако си бяхме вкарали трите положения, нямаше да е нужно да стигаме до дузпите. Евандро самичък можеше да вкара три гола. Напоследък се оказва, че нямаме състезател, който със своята игра да постави завършек на мача и да го „ убие” с гол”, продължи Петрович.

„ Раул Албинтоса не беше напълно подготвен. Имаше крампове и трябваше да легне известно време, само че изигра добър мач”, приказва още сърбинът.

„ Сега няма да приказвам за третия кръг - ще пристигна време. Мислим за мача в неделя, а играчите играха продължения. Трябва да забележим по какъв начин ще се възстановим, защото имаме един тим, а не два”, приключи Люпко Петрович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР