Сръбският нападател Лука Йович премина успешно медицинските прегледи, съпътстващи трансфера

...
Сръбският нападател Лука Йович премина успешно медицинските прегледи, съпътстващи трансфера
Коментари Харесай

Първите думи на Йович като играч на Реал Мадрид

Сръбският нападател Лука Йович мина сполучливо медицинските прегледи, съпътстващи прехвърлянето му в Реал Мадрид и директно по-късно сподели и първите си думи като състезател на тринадесеткратните европейски първенци. Доскорошният голмайстор на Айнтрахт (Франкфурт) минава на “Сантиаго Бернабеу” с контракт до 2025 години, а сумата за откупуването му е сред 60 и 70 милиона евро.

¡Todo listo para saltar al césped!#WelcomeJovic | #HalaMadrid pic.twitter.com/QQuvizcaq1
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 12, 2019
“Добър ден и благодаря, че сте тук. Аз съм най-щастливото момче на света. Вълнувам се и съм сигурен, че взех най-хубавото решение. Ще дам всичко от себе си, с цел да спечелим още повече титли. Благодаря на всички!”, съобщи Йович, който театралничи паралелно до клубния президент Флорентино Перес с фланелка на Реал, на която обаче нямаше номер, а единствено името му.

21-годишният сърбин се утвърди като един от най-впечатляващите млади офанзвини футболисти в Европа по време на двата си сезона в Бундеслигата, а Айнтрахт го продаде с огромна облага, откакто го откупи от Бенфика за по-малко от 10 милиона евро преди няколко месеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР