Сръбският халф Неманя Матич е бил сигурен, че Бруно Фернандеш

...
Сръбският халф Неманя Матич е бил сигурен, че Бруно Фернандеш
Коментари Харесай

Матич: Не очаквах Фернандеш да се адаптира толкова бързо

Сръбският халф Неманя Матич е бил сигурен, че Бруно Фернандеш е неповторим футболист, само че в никакъв случай не е очаквал португалският плеймейкър да се впише толкоз бързо и толкоз добре в тима на Манчестър Юнайтед. Той изясни, че е шокиран от представянето на новия си съотборник, който дойде при рекордьорите по трофеи на Англия през януари.

Матич сподели в изявление за Stats Perform News: "Няма две отзиви по въпроса, Бруно е футболист с невероятни качества. Той беше най-силният състезател на Спортинг, който е един от най-големите португалски клубове. Не е елементарно да изпъкнеш толкоз блестящо там, тъй като върху теб има огромно напрежение и огромни упования от почитателите. Знам го, тъй като съм играл за Бенфика. Напрежението на толкоз високо равнище в действителност е огромно, а за Висшата лига да не приказваме.

"Определено не чаках да се приспособява толкоз бързо. Знаех, че ще играе добре при нас, само че той стана част от тима от първата стъпка на терена. Няма по-хубаво от това.

"Харесвам го извънредно доста, тъй като той е от вида футболисти, които желаят да поемат отговорност. Той постоянно търси топката, намира пространства и гледа да навреди на противника по всевъзможни способи. Много е добре, че е от моя тим. За да бъде сполучлив, на всеки клуб му трябват футболисти, които рискуват. В неговия случай рисковете рядко водят до неточности и аз съм спокоен, тъй като всичко в играта му е добре премерено.

"Но освен той, а целият ни тим играе добре в последно време. Всеки знае своята задача и я прави. Надявам се да продължим да го вършим и отсега нататък ", безапелационен бе Матич.
Премиър лийг 36 кръг, четвъртък 16 юли  Кристъл Палас 22:15предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР