Сръбският бизнесмен Драган Шолак обяви, че се отказва от сделка

...
Сръбският бизнесмен Драган Шолак обяви, че се отказва от сделка
Коментари Харесай

Драган Шолак обяви, че се отказва от сделка за "Левски"

Сръбският предприемач Драган Шолак разгласи, че се отхвърля от договорка за закупуване на " Левски ". Това разгласи той в позиция, изпратена до медиите.

" Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК " Левски ", бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо ", гласи известието на Шолак.

Причините не са изтъкнати ясно, като в позицията се споделя още:

" Положихме съществени старания и приложихме цялата си професионална експертиза, с цел да преструктурираме главно задълженията на ФК " Левски " и да развием постоянен бизнес модел, който да подсигурява резистентен триумф на клуба - както чакат многочислените поддръжници и почитатели на ФК " Левски " в България. За страдание
не постихнахме триумф ".

Шолак и " Юнайтед груп " показват признателност към служебния министър на спорта Весела Лечева. Преди месец страната в лицето на Лечева на стадион " Георги Аспарухов ", който изглеждаше като най-голямата спънка.

Сръбският предприемач прояви интерес към " Левски " през предишното, след което стартира одит. Последва публична информация от компанията на Шолак, когато беше оповестено известие, че диалози за клуба не са водени.

В края на 2022 година " 24 часа " и " Капитал " оповестиха, че Шолак е на 26-кратните първенци посредством компанията Sport Republic. Той побърза да отхвърли това, като създателят на компанията " Юнайтед груп " новините, че е.

От средата на януари нямаше никакви мнения по тематиката нито от Шолак, нито от мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков.

По-късно от клуба за развалената договорка.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР