Сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе с официално становище, с което

...
Сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе с официално становище, с което
Коментари Харесай

Кандидат за купувач на Левски: Сделка няма, спекулациите застрашават преговорите

Сръбският предприемач Драган Шолак излезе с публично мнение, с което опровергава изявленията в медии, че към този момент е придобил мажоритарния пакет акции на " Левски ". 

Собственикът на " Виваком " и Нова тв води договаряния с Наско Сираков от юни насам.

В известие до медиите Шолак афишира следното:

" Във връзка с появили се изявления в българските медии, в които се твърди, че договорката за собствеността на футболен клуб Левски към този момент е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината. 

Използвам случая да насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка.

Ако възможна договорка за собствеността на футболен клуб Левски бъде подписана, ще разпространя публично мнение до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа сходни изказвания, би трябвало да се смята за спекулативна и погрешна ", се споделя в формалното официално съобщение на ръководителя на Надзорния съвет на United Group Шолак.

Подобно изказване от " Юнайтед груп " имаше и по-рано през есента, като компанията съобщи тогава, че не била стартирала публични договаряния за придобиването на " Левски ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР