Сръбският баскетболист Богдан Богданович ще продължава да играе за националния

...
Сръбският баскетболист Богдан Богданович ще продължава да играе за националния
Коментари Харесай

Богдан Богданович потвърди, че ще играе за националния тим на родината си

Сръбският баскетболист Богдан Богданович ще продължава да играе за националния отбор на родината си, в случай че здравето му разрешава. Богданович удостовери желанията си пред телевизия RTS.

„ Говорих с треньора Светислав Пешич. Ако здравето ми разрешава, присъединяване ми за националния тим в никакъв случай не е под подозрение. Говорихме по всевъзможни тематики. Тук съм “, съобщи 30-годишният състезател на Атланта Хоукс от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Богданович пропусна последното Европейско състезание през 2022 година откакто претърпя интервенция на коляното през юни.

„ Не мога да кажа, че съм удовлетворен от всичко, само че съм удовлетворен, че нямам повече проблеми от предходната година. Трябваше да пия хапчета, с цел да бъда в подготвеност за игра. Радвам се, че съумях да мина през това “, добави сърбинът.

За последно Богдан Богданович игра за националния състав на Сърбия на Световното състезание през 2019 година, когато записа приблизително 22.9 точки, 4.1 битки и 4.4 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР