Сръбските медии не чакаха Сърджан Джокович да хвърли вината върху

...
Сръбските медии не чакаха Сърджан Джокович да хвърли вината върху
Коментари Харесай

В Сърбия изперкаха: Григор бил агент на Федерер с мисия да провали Adria Tour

Сръбските медии не чакаха Сърджан Джокович да хвърли виновността върху Григор Димитров за вируса на Adria Tour. Местният „ Телеграф “ излезе с просторен материал, който се пробва да внуши, че българинът съзнателно е донесъл болестта, с цел да саботира събитието в интерес на огромните западни компании.

„ Рекордният зрителски интерес към шампионатите в Белград и Задар повдигнаха съмненията, че мощни американски компании може да стоят зад станалото. За тях Новак от дълго време е бодил в задника. Зад Григор Димитров стоят мощни спонсори, които му заплащат милиони долари. Въпреки че не е топ състезател, българинът е атрактивен поради външността си и връзките си с Никол Шерцингер, Мария Шарапова и Серина Уилямс. Това дружно с 3-ото място в ранглистата му донесе преференциални контракти, от които той се устоя сега. Димитров няма забележителни резултати в тениса, само че от „ Найк “, „ Уилсън “, „ Ролекс “ и още няколко великодушни спонсора си докарва към 5,5 милиона $ годишно ", написа изданието.

Медията „ не помни “, че Джокович има много повече спонсори от Димитров и получава над $20 милиона от контракти. Сърбите считат, че в дъното на всичко е Роджър Федерер, който не желае да види по какъв начин любимецът им чупи върховете му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР