Сръбски гражданин призна, че е предизвикал фалшива бомбена заплаха на

...
Сръбски гражданин призна, че е предизвикал фалшива бомбена заплаха на
Коментари Харесай

Влюбен заплаши летище с бомба

Сръбски жител призна, че е провокирал подправена бомбена опасност на летище Белград, тъй като се е надявал на среща със стюардеса, заяви Агенция Франс Прес.
65-годишният мъж, разпознат с буквите З.Н., декларирал пред белградски съд, че е срещнал стюардеса на „ Луфтханза “ в Белград и е желал да се срещне с нея.
По-късно, откакто не съумял да я откри в хотела й, той се обадил на летището и съобщил, че в аероплан на „ Луфтханза ” е била сложена бомба. Идеята, сподели той, е била, с цел да я задържи в града, оповестиха медиите.
130-та пасажери и петима членове на екипажа трябваше да бъдат евакуирани и бяха принудени да чакат няколко часа, до момента в който специфична полицейска част ревизира самолета, преди да му бъде позволено да излети за Франкфурт, съобщи БГНЕС.
Полицията е разкрила виновника, откакто е наблюдавал телефонната линия, която е употребявал, с цел да реализира заплашителния диалог.
Съдът разпореди мъжът да бъде арестуван в продължение на 30 дни и ще му бъде предявено обвиняване в причиняване на суматоха и безредици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР