Сръбската звезда Горан Брегович пристига в България през юни. Той

...
Сръбската звезда Горан Брегович пристига в България през юни. Той
Коментари Харесай

Горан Брегович идва в Бургас за Джулай морнинг

Сръбската звезда Горан Брегович идва в България през юни. Той ще гостува у нас, с цел да вземе присъединяване в първия огромен български фестивал за Джулай морнинг – Stereo Festival, оповестиха от община Бургас.

Музикалното събитие е планувано да стартира на 30 юни и ще продължи до 2 юли 2022 година Фестивалът ще се организира на Морска гара Бургас и ще събере на брега посетители и музикални почитатели от цялата страна, които ще дадат старт на лятото дружно. Те ще посрещнат Джулай морнинг на брега на морето в компанията на известни международни реализатори като Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, Кирил Джайковски, DJ DEEKLINE и Ed Solo.

Публиката ще се срещне и с най-хубавите и обичани български групи, измежду които Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, Контрол и So Called Crew. Във фестивала ще вземат присъединяване и водещи диджеи у нас - Mascota, Emil Prize, Ivan Shopov Cooh & Trigaida.

Някои от най-търсените и харесвани български солови реализатори също ще зарадват публиката на Stereo Festival. Тя ще може да се наслаждения онлайн на осъществяванията на 100 Кила, Спенс и Миленита. Организаторите споделят, че описът с гост-звездите продължава да се уголемява и по всичко проличава, че това ще е един от най-мащабните фестивали за годината.

Stereo Festival към този момент предлага early birds билети на цена от 90 лева От 8 до 14 февруари обаче всеки искащ може да закупи 2 билета на промоционална цена от 150 лева по случай Св. Валентин.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР