Сръбската волейболистка Йована Бракочевич стана модел. Красавицата, която играе на

...
Сръбската волейболистка Йована Бракочевич стана модел. Красавицата, която играе на
Коментари Харесай

Волейболистката с най-дългите крака става модел

Сръбската волейболистка Йована Бракочевич стана модел. Красавицата, която играе на поста диагонал в румънския КСМ (Букурещ), ще взе участие в плана " Най-високите модели в света ".

В него се включват дами с височина над 193 см (самата Бракочевич е 196 см) и дължина на краката над 124 см. Дело е на Екатерина Лизина, някогашна баскетболистка и професионален модел, приета от книгата на международните върхове " Гинес " като най-високия модел в света (206 см) и дамата с най-дългите крайници на планетата (133 см).
Йована заяви за новото си амплоа в обществената мрежа Инстаграм: " Толкова съм щастлива и горда да разглася, че ще вземам участие в първото фешън шоу за най-високите модели! "
 brakocevic_jovana_model
Една от задачите на начинанието е да се подчертае въздействието и привлекателността, които по-високите модели могат да донесат в стилната промишленост и света на музиката, филмите и малкия екран. А също по този начин и да промени метода на стилната промишленост към доста високите дами, като в същото време дава на тези модели платформа за демонстриране на качествата.
Бракочевич и още 19 девойки ще се изявят в 6 фешън ревюта в Съединени американски щати - Ню Йорк, Маями, Хюстън, Финикс, Лос Анджелис и Чикаго от 30 юни до 13 юли, с присъединяване на четири от водещите фешън дизайнери в Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР