Сръбската тенис звезда няма да може да се възползва от

...
Сръбската тенис звезда няма да може да се възползва от
Коментари Харесай

Без ваксина стана невъзможно за Джокович да играе на "Ролан Гарос"

Сръбската тенис звезда няма да може да се възползва от здравно изключение и по този начин се отдалечи с още една крачка по-далеч от присъединяване си на " Ролан Гарос ". Това става с помощта на новите ограничения, които Франция вкарва за справяне с пандемията от ковид, съобщи държавната телевизия в Белград.
Според новите ограничавания, които влизат от 15-и февруари, неимунизираните мъчно ще влизат във Франция. Преди няколко дни се появи информация, че Джокович ще може да взе участие в " Ролан Гарос " и да се възползва от правилото за здравно изключение, тъй като през месец декември той е преболедувал ковид. Досега във Франция се позволяваше влизане на лицата, които са преболедували през последните 6 месеца от COVID-19, само че това предписание към този момент се трансформира след десетина дни.
Френският портал " Шенген виза инфо " заяви, че оттук насетне това позволение ще бъде годно единствено четири месеца, вместо досегашните шест. " Това се отнася за всички, както са феновете, по този начин и за тенисистите, до вземането на ново решение. " Ролан Гарос " стартира на 22-ри май и до тогава ситуацията може да се промени. Ние се надяваме да има облекчение на ограниченията. Но едно е ясно: няма да има изключения ", сподели спортният министър Роксана Марасинону.
Джокович даде позитивна проба за ковид на 16-и декември. " Ролан Гарос " ще се организира в интервала 22 май - 5 юни. Наскоро се появи информация, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР