Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович започна с победа

...
Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович започна с победа
Коментари Харесай

Джокович: Не съм на 100% доволен от играта си

 Треньорът на Григор: Аз поканих Агаси да се причисли към нас
Сръбската суперзвезда в мъжкия тенис Новак Джокович стартира с победа присъединяване си на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Париж.

Сърбинът се оправи с Жоао Соуса в два сета, само че след края на срещата призна, че към момента страда от вирус, който му пречи да покаже най-хубавото от играта си.

" Този ден отмора, който следва, ще бъде от огромна изгода за мен. Във значимите моменти съумях да изиграя верните удари.

Не съм на 100% удовлетворен от играта си, позволих прекалено много неточности от дъното на корта. В последна сметка това бе първи мач, а от време на време е нужно време, с цел да се приспособиш към изискванията ", Джокович.

Джокович ще измести Рафаел Надал от първото място в международната класация, в случай че стигне по-далеч от него в конкуренцията.

Уви, не с такива упоритости през днешния ден започва присъединяване си Григор Димитров. Българинът ще играе на Корт №1, който е втори по величина в зала " Берси ". Негов противник ще бъде Роберто Баутиста Агут.

Двубоят стартира незабавно след края на срещата сред Джон Иснър и Михаил Кукушкин - към 13:30 часа българско време. При победа Григор ще си обезпечи дуел с петия подложен Марин Чилич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР