Сръбската прогресив турбо-фолк метъл шайка обещава голямо шоу на крепостта

...
Сръбската прогресив турбо-фолк метъл шайка обещава голямо шоу на крепостта
Коментари Харесай

Сръбска фолк метъл шайка обещава шоу на Хоталич

Сръбската прогресив турбо-фолк метъл тайфа дава обещание огромно шоу на крепостта "Хоталич " на 31 август и 1 септември. В неповторимо видео, което безусловно би трябвало да се види, в случай че желаете да се усмихнете, Pero Defformero канят почитателите на Втория народен рок фест край Севлиево.
"Перо ще ви взриви със сръбски рок на 1 септември! " - по този начин стартира апелът на бандата. И последователно ескалира с: "Доджите да се поиграмо! ", с цел да приключи благо по съседски с още по-типични сръбски изрази, от които излиза наяве, че "градусът на настроението е обезпечен ".
Всички участници и посетители нямат самообладание да се насладят на преживяването, което следва. Тазгодишното издание на фестивала ще е още по-мощно, зрелищно и запаметяващо се. Ще затвърдим началото на нова традиция, безапелационни са уредниците.
Pero Deffoermero ще бъдат хедлайнери във втората вечер на фестивала, когато на сцената ще излязат още "Обратен резултат ", "Северозападняците " и Svetlio & the Legends. През първата вечер основателите на събитието залагат на типичен и български рок, а пред публиката ще се изявят "ФСБ ", "Ахат ", "P.I.F. " и севлиевецът Мири.
"Постепенно развиваме фестивала и имаме вяра, че скоро ще събираме сред крепостните стени на "Хоталич " от ден на ден почитатели на качествения рок ", безапелационни са уредниците, които отново оповестиха вход свободен за проявата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР