Сръбската поп-фолк дива Цеца - Светлана Ражнатович се подготвя за

...
Сръбската поп-фолк дива Цеца - Светлана Ражнатович се подготвя за
Коментари Харесай

Сръбската легенда Цеца стяга пищна сватба за сина си

 Сръбската поп-фолк дива Цеца - Светлана Ражнатович се приготвя за сватбата на сина си Велко Ражнатович, само че всички погледи са ориентирани към бъдещата и снаха - Богдана Родич. Последната вест е, че Цеца ще подари снаха си златен дукат от 1700 година

Точно преди 24 години музикалната звезда се омъжи за Желко Ражнатович - Аркан, а сватбата беше оповестена за " женитба на десетилетието ". Не по-малко се чака и от брака на наследника на Аркан.

Тогава след сватбата младоженците напуснаха църквата Свети Архангел Гавраил и се насочиха към фамилния дом, където бяха посрещнати от майката на Желко Славка Йосифович, която подари златня дукат на Цеца. След това сподели:

" Подарявам ти този златна дукат, който датира от 1700 година. От дядо ми и от прародител ми. Нека вашият брак бъде благополучен и дълготраен. "

Съобщава се, че Цеца счита да съобщи същия дукат, който получи от майката на Аркан на булката на сина си Богдана Родич на 24 ноември, когато тя ще каже съдбовното " да “ на гала в първокласен ресторант в Белград, написа още Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР