Сръбската певица Светлана Ражнатович, позната като Цеца Величкович, ще става

...
Сръбската певица Светлана Ражнатович, позната като Цеца Величкович, ще става
Коментари Харесай

Цеца ще става баба

Сръбската певица Светлана Ражнатович, позната като Цеца Величкович, ще става баба за първи път.

За радостната новина заяви самата тя в формалната си страница в Инстаграм.

Преди броени часове изпълнителката показа фотография на сина си и годеницата му - Богдана Родич, разкривайки, че младата двойка чака дете, предава Dir.bg.

"Щастлива съм, това е страхотна вест за фамилията ни. Чакам с неспокойствие... В началото, когато Велко ми сподели, не можах да допускам, само че след това страстите ми бяха неудържими. В еуфория съм! Не мога да опиша чувството с думи. Сега ще се вардя и прегръщам повече снаха си, с цел да може новият член на фамилията да пристигна при нас в наслада ", споделя тя пред сръбския вестник "Blic ", употребявайки същите думи и за обявата си в обществената мрежа.

След Цеца, сестрата на Велко - Анастасия, също удостовери новината, публикувайки в своя профил история със фотография на брат си и половинката му, върху която е написала:

"Бъдещи майка и татко. Поздравления! Ще ставам вуйна! ", гласи посланието, към което е добавила емотикони във формата на сърца и влюбени човечета.

Богдана е бременна във втория месец, написа изданието в западната ни съседка, акцентирайки, че до този миг единствено най-близките им хора са знаели за бъдещия им правоприемник. Събитието донесло същинско благополучие и на двете семейства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР