Сръбската легенда на фолка Шабан Шаулич лично избра Софи Маринова,

...
Сръбската легенда на фолка Шабан Шаулич лично избра Софи Маринова,
Коментари Харесай

Шабан Шаулич избра да дели сцена със Софи Маринова

Сръбската легенда на фолка Шабан Шаулич персонално избра Софи Маринова, която да се качи на сцената на зала „ Арена Армеец “ на 21 декември, с цел да подгрее прощалното му шоу у нас.

Той не един път е споделял, че певицата е една от обичаните му български реализатори.

Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена с цел да подарим на българската аудитория едно в действителност запаметяващо се шоу “, показа звездата.

Фолк певицата не крие насладата си от поканата на Кралят на сръбската музика и към този момент е в трескава подготовка за огромното събитие. Специално за концерта на Шабан тя приготвя стратегия с най-големите си шлагери, с цел да вдигне публиката на крайници.

Софи Маринова е една от дребното родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави. Печелила е редица музикални награди и състезания. Едва в 10-и клас сбъдва фантазията си и стартира да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала части на едни от най-популярните сръбски реализатори, като несъмнено неин любимец е бил Шабан Шаулич.

Години по-късно записва и първите си шлагери „ Стари рани”, „ Слънчице мое”, „ Плачещо сърце” и „ Единствен мой”, които я изстрелват на върха и я трансформират в една от най-търсените певици.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР