Squirt - в английско-българския речник преводът е: "бликам, струя, изхвърлям

...
Squirt - в английско-българския речник преводът е: "бликам, струя, изхвърлям
Коментари Харесай

За женската еякулация! Как да получите пръскащ оргазъм

Squirt - в английско-българския речник преводът е: "бликам, бликам, изхвърлям струи ". Ако приказваме за използването на късата думичка в половия диалект обаче, тя поражда хиляди разногласия. Най-общо казано, "squirting " оргазмите са тези върхове на дамското наслаждение, при които дамата еякулира - от половите ѝ органи се изхвърля солидно количество течност. Оттам нататък са разногласията. Има хора, които считат, че това не е никаква еякулация, а нормално уриниране. Други са уверени, че надарените с такава дарба щастливки се срещат извънредно рядко. Трета група мъже и дами настояват, че биха се почувствали извънредно погнусени/засрамени, в случай че в леглото им се случи сходно нещо. Всичко това са цялостни парадокси. Според учените, пръскащата субстанция е транспарантна, не е урина, не е и вагинална течност, а се създава от "женската простатна жлеза ". Тя или се намира в непосредствена непосредственост до прословутата G-точка, или двете са едно и също нещо. Присъстват в анатомията на всяка дама, тъй че повода тя да не е способна да еякулира може да е обвързвана само с орган в другия завършек на тялото ѝ - мозъкът и оформилото се в него отношение към секса. Tечноcтта, за която cтава дyма, най-чеcто бива наpичана женcки еякyлат. Cъщеcтвyват cъщо и дpyги названия на това събитие – тpета вода, чиcта пpопоpция, вода или cок на cладоcтpаcтието, амpит и дpyги. Учените изричат всички тези изказвания, само че не са единомислещи по нито една тематика. Затова да забележим какви препоръки, изпитани и практични, дават самите "squirt-ърки " и техните "рицари на удоволствието ".

Пътеводител за нея:

- Не си мислете, че при вас няма да се получи. Има доста малко дами, които по принцип свършват с еякулация, без специфични старания за това. Други споделят, че за първи път им се е случило на 26, даже на 29 години - тъй като сътрудникът им е знаел по какъв начин тъкмо да го направи.

- Поговорете с колегата си. Първо, по този начин ще го вдъхновите да се осведоми и постарае. Второ, ще се убедите, че в действителност би желал това и ще приспите терзанията си, свързани със позор. Повечето мъже се възбуждат единствено при мисълта, че партньорката им може да се "изпразни ".

- Изберете миг, след който няма да имате незабавна работа. Тези оргазми са разтърсващи, може да се "гърчите " дълго. След това е прекомерно евентуално да се чувствате толкоз изтощени, като че ли не сте правили секс, а сте замествали за няколко дни.

- Подложете си хавлиени кърпи. Количеството изхвърлена течност може да е непретенциозно, само че сигурно ще е задоволително за образуването на транспарантна локвичка.

- Отпуснете се, отпуснете се, отпуснете се!

- Преди да достигнете върха, ще имате чувство като преди уриниране. Не би трябвало да се спирате и страхувате - не е това. Последвайте самоуверено поривите на тялото си, а с цел да се чувствате по-сигурни, можете да минете през тоалетната преди да започнете акта.

- Не подхождайте с грандиозни упования. "Squirting " оргазмите са осезаемо по-силни и по-различни от останалите, само че до момента в който някои дами ги съпоставят с парадайса небесен, други си остават с желания към клиторните удоволствия.

- Щом към този момент сте се уверили, че го умеете, можете да пробвате да стигате там и без особено внимание от страна на мъжа. Най-лесно става, в случай че пенисът му е в подобаваща за стимулиране на G-точката форма (тип "банан ") или в случай че вие се качите от горната страна, с цел да се движите по нужния метод (поза "ездачка "). Разбира се, постоянните тренировки на вагиналните мускули също могат да ви бъдат от изгода.

Пътеводител за него:

- Говорете с вашата партньорка по въпроса. За следващ път я уверете, че течността при еякулация не е урина и че нищо, което излиза от тялото ѝ, не би могло да ви се стори неприятно. В същото време не я карайте да се усеща по този начин, като че ли половото ви наслаждение зависи единствено от триумфа на "пръскащото " начинание.

- Започнете упражнението чак, когато дамата е задоволително възбудена и навлажнена. Ако прецените, можете да употребявате и в допълнение лубрикант.

- Поставете във влагалището ѝ междинния и безименния си пръст по този начин, че дланта ви да сочи нагоре. Няколко сантиметра във вътрешността ще усетите кълбест сектор - G-точката. Точно нея би трябвало да стимулирате. Може да сменяте интензитета понякога, само че като цяло би трябвало бързо и мощно да удряте точката. И като споделяме "удряте ", тъкмо това имаме поради. Вялото потупване надали ще накара партньорката ви да се гърчи от наслаждение.

- Има два чудесни метода, по които да си помогнете и да увеличите прелестното чувство на партньорката си. Със свободната ръка може да натиснете региона сред пъпа и интимната ѝ област. Така ще засилите въздействието върху G-точката, което упражнявате от вътрешната страна. А едновременната стимулация и на клитора с език би била идеалното решение.

- Колкото повече се приближава момичето ви до "squirting " оргазма, толкоз по-набъбнала ще става G-точката. Достигането до върха обаче може да отнеме много време. Заредете се с самообладание и се молете ръката ви да не отмалее.

- Преди да свърши, дамата евентуално ще си намерения, че е на път да уринира и ще се опита да задържи "експлозията ". Уверете я, че сходно нещо няма да се случи и я насърчете с еротичните изречения, които най-вече харесва.

- Когато заветният момент настъпи, контракциите евентуално ще ви изхвърлят от влагалището. Оставете тялото ѝ да се успокои, само че в случай че по-късно и двамата имате сили за още, горещо ви го предлагаме. В случай, че решите да продължите с описаните дейности, прекомерно евентуално е да подарите на дамата доста поредни, разтърсващи и "пръскащи " оргазми. А това ще донесе висшо задоволство и на двама ви.

Експериментирайте, само че без да си поставяте наложителна последна цел!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР