Спусната е задача на полицията в цялата страна да тормози

...
Спусната е задача на полицията в цялата страна да тормози
Коментари Харесай

Само във Фрог: Дадоха задача на полицията да тормози хората, ангажирани с протести срещу властта

Спусната е задача на полицията в цялата страна да тормози хората, ангажирани с организирането на митингите срещу властта. Това научи Фрог нюз от източници в Главна дирекция „ Национална полиция ”.
Една част от тях ще ги наблюдават. Други пък ще бъдат „ профилактирани”, тоест викани и предизвестени да си седят мирни. Органите на реда са ангажирани да събират информация, като търсят на протестиращите „ слабите места”, с цел да може тъкмо там да ги удрят. Ако пък в предишното са се сдобили с престъпни регистрации, ги чака тормоз.

Те също ще бъдат привикват в районното, с цел да ги предизвестяват, че може да пострадат поради тъмното си минало. Основният способ, който ще приложат ченгетата към „ заподозрените” е опасност. Целта е колкото може повече хора да се откажат да излизат по площадите и да викат против властта.

Усилията на Министерство на вътрешните работи сега са ориентирани към 16 септември (неделя), когато от 12:00 часа до 22:00 часа пред Народното събрание и от 11:00 часа „ пред всички български посолства по света “, ще има митинг за свалянето на Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР