Спряло да съществува преди повече от 17 години - непосредствено

...
Спряло да съществува преди повече от 17 години - непосредствено
Коментари Харесай

Тръмп Възроди Космическите Войни! Вижте Видео!

Спряло да съществува преди повече от 17 години - директно след края на Студената война, това поделение на американската войска ще дава отговор отсега нататък за ползите на Съединени американски щати в галактическото пространство.

Още при започване на годината Доналд Тръмп разпореди на свои чиновници да основат такова ръководство, като в началото даже се говореше за настрана министерство. Под предлог, че съперниците на Съединени американски щати към този момент са в космоса, без значение дали това се харесва или не, Тръмп подписа документ през февруари, който инструктира министъра на защитата да приготви законопроект, за основаване на галактически войски.

Идеята е да има специфична част в армията, която да пази американските спътници, да подкрепя пехотинците от орбита и даже да се готви за сражения в открития космос. Последното, несъмнено, на този стадий е единствено концепция.

Разбира се, с изключение на за " съперниците на Съединени американски щати " не малко уфолози изтълкуваха новината като началото на войска, която един ден планетата би употребила при настъпление на извънземни. От Овалния кабинет обаче оставиха тези клюки без никакъв коментар.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР